Συχνές Ερωτήσεις

Cube Peloton Triple 56 cm

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε ποδήλατα από όλο το νησί. Για τοποθεσίες κοντά μας, αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν. Για περαιτέρω τοποθεσίες οι χρεώσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την ποσότητα των ποδηλάτων και την τοποθεσία παράδοσης ή παραλαβής.

Η ενοικίαση ποδηλάτου είναι πολύ πιο εύκολη από το να φέρετε το δικό σας ποδήλατο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μεταφορά της θήκης πτήσης, το υπερβολικό βάρος ή τον κίνδυνο να καταστρέψετε το δικό σας ποδήλατο.

Ναι, μπορούμε να παρέχουμε GPX αρχεία και πολλές πληροφορίες πάνω σε διαδρομές.

Κάθε ενοικιαζόμενο ποδήλατο της Ainos Bikes παραδίδεται με κράνος, παγούρι , μίνι πολυεργαλειο , ανταλλακτική σαμπρέλα , μοχλούς ελαστικών, τρόμπα και κλειδαριά ποδηλάτου. Περιλαμβάνεται επίσης και ένας χάρτης.

Τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα Ainos Bikes συντηρούνται επαγγελματικά και ελέγχονται πριν από κάθε ενοικίαση. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της ενοικίασής, μπορείτε να μας καλέσετε και θα σας βοηθήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Δεκτές ειναι πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες όπως και μετρητά, PayPal και τραπεζικές μεταφορές.

 

Call us for more information
+30 2671026874
or
Sym citycom 300s

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε μοτοσυκλέτες από όλο το νησί. Για τοποθεσίες κοντά μας, αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν. Για περαιτέρω τοποθεσίες οι χρεώσεις ενδέχεται να διαφέρουν

Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών. Χρειάζεστε έγκυρο διαβατήριο ή ταυτότητα (για μέλη της ΕΕ) και έγκυρη άδεια οδήγησης. Τα σκούτερ μας είναι άνω των 125 cc οπότε πρέπει να παρουσιάσετε τουλάχιστον μια άδεια μοτοσικλέτας κατηγορίας A1 για 125cc η μια πλήρη άδεια μοτοσικλέτας κατηγορίας A για τα μεγαλύτερα. Εάν δεν είστε πολίτης της ΕΕ, πρέπει να προσκομίσετε μια διεθνή άδεια οδήγησης (IDL).

Δεκτές ειναι πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες όπως και μετρητά, PayPal και τραπεζικές μεταφορές.

Όλα τα οχήματά μας καλύπτονται από τυπική ασφάλιση προς τρίτους. Καλύπτει κάθε είδους ζημιά που προκαλείται από σύγκρουση με άλλο όχημα. Δεν καλύπτει κλοπή και ζημιές που μπορεί να προκαλέσετε μόνοι σας στο όχημα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν μικτές ασφάλειες για μισθωμένα σκούτερ.

Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε το κατάστημα κατά οποιαδήποτε στιγμή , αλλά η διαθεσιμότητα δεν είναι εγγυημένη. Οι τιμές ενοικίασης επί τόπου μπορεί να είναι υψηλότερες από τις τιμές που διαφημίζονται στο διαδίκτυο. Σας συνιστούμε να κάνετε την κράτησή σας στο διαδίκτυο πολύ νωρίτερα για να εξασφαλίσετε τη διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή.

Το ποσό που απαιτείται να πληρώσετε στο διαδίκτυο για να εξασφαλίσετε την κράτησή σας ποικίλλει ανάλογα με τη διάρκεια της ενοικίασης, αλλά συνήθως είναι αρκετά μικρό (30 ευρώ)

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να προπαραγγείλετε τον εξοπλισμό σας για να αποφύγετε προβλήματα διαθεσιμότητας.

Για να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας, στείλτε ένα email από το προσωπικό σας email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Η τροποποίηση της κράτησής σας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.

Φυσικά μπορείτε. Η ασφάλιση σας καλύπτει για οδήγηση σε όλη την Ελλάδα. Το μόνο πρόβλημα είναι πρακτικό. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο νησί της Κεφαλονιάς, μπορούμε να σας βοηθήσουμε προσωπικά. Σε άλλα κοντινά νησιά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε την οδική βοήθεια.

Call me